StampMedia-beurs: Vertel hét journalistieke jongerenverhaal

Logo StampMedia

StampMedia biedt twee projectbeurzen van maximum 2.000 euro aan aan jonge journalisten. Heb jij een verrijkend journalistiek idee? Stel je dan nu kandidaat voor een projectbeurs!

Waarom?

StampMedia zet in op jonge journalisten. Die fungeren als spreekbuis van jongeren wiens stem nu nog zelden gehoord wordt.

Wat?

Het thema: alles wat jongeren aanbelangt en een maatschappelijke uitdaging vormt. Jongeren die weinig aan bod komen en de diversiteit in de stad moeten een prominente plaats krijgen in het project. De uitwerking kan in tekst, foto, video,... Een multimediale visie en digitale tools vormen een pluspunt.

De jury houdt rekening met de maatschappelijke relevantie van jouw onderwerp, een creatieve invalshoek, de stedelijke diversiteit doorheen jouw voorstel en het plan van aanpak.

Voor wie?

De projectbeurzen worden toegekend aan jongeren tot en met 26 jaar. Je kan je individueel of in groep kandidaat stellen.

Hoe?

Beschrijf hier je idee en bezorg het samen met je CV ten laatste op 6 september aan marijn@stampmedia.be. Bezorg je jouw aanvraag voor 30 augustus? Dan krijg je voor 2 september nog feedback voor jouw definitieve versie.

Meer info?

Bekijk hier de volledige oproep.